Kamping Kantoor: Het eerste outdoor co-work event in België

26 april 2022 in Bestemmingen en België

Afgelopen jaren zette Covid het vastgeroeste concept van werken helemaal op zijn kop. We gingen massaal thuis werken en op afstand. Bij Goboony gebeurde dat vanaf dag één, al die jaren terug. Vandaag gaan veel mensen terug naar kantoor in een hybride formule. En dat geeft nieuwe initiatieven zoals Kamping Kantoor!

Kamping kantoor goboony mobilhome huren

Kamping Kantoor

Van 16 tot 20 mei 2022 lanceren de Plantrekkers Kamping Kantoor, het allereerste co-working event in België. Zij ontvangen bedrijven, freelancers en coworkers op de Antwerp City Camping gedurende de hele week. Voor 5 dagen wordt Linkeroever, Antwerpen dé tofste outdoor coworking place van het land. Kom je een dagje de benen strekken of de hele week mee kamperen: aan jou de keuze! De camping wordt letterlijk jouw kantoor voor die week. 

Verandering van omgeving doet deugd, dat weten we bij Goboony als de beste. Jaarlijkse organiseren wij meerdere camping trips voor onze medewerkers: de unieke formule van kamperen en werken geeft een instant hapiness boost! Kamping Kantoor voorziet bovendien inspiratiesessies, mogelijkheden tot samen eten en netwerkgelegenheden. Heb je geen mobilhome?

Ontvang je 20% korting op de tickets van Kamping kantoor met GOBOONYGOESKAMPING! Bij inschrijving krijg je een unieke code opgestuurd waarmee je een mobilhome met €35 korting boekt. 

Boek jouw tickets nu voor de gezelligste werkweek van 2022 of forward deze link naar jouw HR-verantwoordelijke! ;)