Open Van Days, het eerste inspiratie-festival in België over Van Life

8 juni 2022 in Ervaringen, Tips voor eigenaren & Camper bouwen

België is weer een uniek festival rijker: de Open Van Days. Dit inspiratie-festival brengt liefhebbers van zelfbouw campers en busjes bij elkaar om naar de knapste DIY-vans te kijken, lezingen te volgen en concerten bij te wonen. Afspraak op 16 tot 18 september aan de Bosbar in het groene Ham! 

goboony mobilhome camper huren open van days

Open Van Days 2022

De eerste editie van Open Van Days in 2021 bleek een voltreffer te zijn. Tijdens de corona-periode hebben heel wat avonturiers hun droom om erop uit te trekken op nummer 1 gezet. En dat kunnnen wij alleen maar toejuichen. Je hoeft geen van te hebben om hier naar toe te komen. Hier vind je nét die inspiratie voor inrichting en bouw, maar ook hoe je een leven onderweg kan opbouwen. 

De 2022 editie wordt een waar festival, met optredens, workshops en lezingen. Ontdek hoe je je bus kan afwerken met natuurlijke materialen, maar ook je met jonge kinderen in een camper rondreist. En natuurlijk: kom even langs op de Goboony stand om hallo te zeggen! The place to be voor dit alles? De Bosbar in Hamme. 

Een bijzonder festival

Het volledige programma verschijnt op de website van Open Van Days in de loop van de zomer, maar je mag je alvast verwacht aan een weekend met 

  • Van-build workshops en Q&A-sessies
  • Well-being/Nature workshops en activiteiten
  • Live bands in verschillende genres
  • Een marktje met duurzame producten
  • Verschillende standhouders waar je vragen aan kan stellen: Goboony, Overland Adventures, Vanlife Magazine, CanvasCamp nog veel meer ... 
  • Free stage / Open mic
  • Verhalen van reizigers en mensen met een hart voor duurzaamheid

Voor een volledig weekend koop je al een ticket voor € 50, een dagticket tik je op de kop tussen €15 en € 25 (vrij: €15, zat: €35, zon: €25). Overnacht je aan de Bosbar, dan koop je nog een bijkomende camping ticket. Alle workshops en lezingen zijn inbegrepen in de ticketprijs. 

We zien jullie daar! 

Data: van 16 tot en met 18 september 2022
Adres: Wasseven 92, 3945 Ham, België
Ticketprijs: Van € 15-50 

Wil je dit festival graag met een van doen maar heb je er nog geen? Test er eentje uit en huur een busje via Goboony