Deze beroemdheden rijden ook allemaal camper!

19 februari 2016 in Tips voor reizigers

HollywoodWat hebben Kate Moss, Tom Cruise, Paul McCartney en Robert DeNiro gemeen? Het zijn inderdaad allemaal hele bekende mensen, maar dat is niet wat wij bedoelen. Het zijn namelijk allemaal grote liefhebbers van campers. Ja, echt waar. De sterren verkiezen vaak hun camper boven een eersteklas vlucht met het vliegtuig of overnachtingen in luxe hotels. Welke sterren zijn nog meer verliefd op hun camper?

 

# Jeff Daniels

Daniels kun je kennen van onder andere de tv-serie the Newsroom, de komediefilm ‘Dumb and Dumber’ en de kaskraker 'the Martian'. Jeff Daniels gaat zelfs zo ver door te stellen dat: “I don’t think you can call yourself a true American until you’ve been behind the wheel of an RV”. Verander het woord American in traveller en wij zijn het helemaal met hem eens.

Jeff Daniels

 

# Matthew McConaughey

De man met de (voor ons) onuitspreekbare achternaam heeft een opvallende CV. Van nietszeggende chickflicks tot gelouterde films. Het maakt voor ons allemaal niet uit; hij is fan van campers dus wij zijn fan van hem! Hij heeft in een interview zelfs gezegd dat hij liever in z’n camper slaapt dan in z’n huis.

Matthew McConaughey

 

# Sean Penn

De regisseur van de fantastische roadmovie Into the Wild heeft ook een voorliefde voor de camper. Toen hij begin jaren ‘90 zijn huis (van 4 miljoen euro!) werd uitgezet, besloot hij om jaren in zijn camper te gaan wonen.

Sean Penn

# Lenny Kravitz

De rocker heeft volgens bronnen drie zeer luxe campers gekocht. Niet per se om lange afstanden mee te rijden, maar om rond te tuffen op zijn prive-eiland. Dat zouden wij ook wel willen.

Lenny Kravitz

# Drew Barrymore

De actrice zei over haar vakantie met de camper: “The most fun, soul-fulfilling, entertaining, interesting experience I’ve ever had.” En dat terwijl ze op diezelfde vakantie toch een paar ongelukjes heeft gehad met de camper.

Drew Barrymore

# Barack Obama

Jawel, de huidige president van Amerika steekt ook niet onder stoelen of banken dat hij van campers houdt. Voor de verkiezingen (dit is dus al een tijdje terug) zei de president: “When this convention is over we are loading up our kids in a motorhome”.

Barack Obama

Bekijk aanbod